OPG Agendabericht

Zomer ALV OPG

21 juni 2024, 15:30
't Rozendael, Rozendaelseweg 3, Heino

21 juni, 15.30-20.00, Rozendaelseweg 3, Heino

Onze vereniging organiseert altijd twee Algemene Ledenvergaderingen per jaar. Dat doen wij omdat er natuurlijk altijd veel te melden is, maar zeker ook omdat een ALV een goede gelegenheid is om mede-grondeigenaren op een ongedwongen wijze te ontmoeten. Als bestuur merken wij hoe belangrijk dat is. Er zijn zoveel zaken die meerdere van onze leden aangaan en waarom zou iedereen dan steeds opnieuw het wiel moeten uitvinden? Laten we vooral van elkaars ervaringen leren!

Bij de zomer-ALV proberen we ook altijd een bijzondere locatie te vinden, zodat het nuttige met het aangename verenigd kan worden. Dit jaar organiseren wij de ALV op 21 juni op het prachtige landgoed ’t Rozendael in Heino. Het 500 HA grote landgoed is in bezit van de Stichting Baron van Ittersumfonds en wordt bewoond door ons bestuurslid Dolph van Ittersum en zijn vrouw, die ons gastvrijheid zullen verlenen.

Na het officiële gedeelte zal Dolph het een en ander vertellen over het landgoed en zal een korte rondleiding over de buitenplaats gegeven worden. Daarna vieren we gezamenlijk een klein ‘midsommarfest’, zoals de Zweden dat noemen. We luisteren eerst naar een kort concert van de Sallandse harpiste Mechteld Karlien de Jongh* en zij zorgt vervolgens voor de omlijsting van een aangeklede borrel met hapjes in het park van ’t Rozendael.
Wij nodigen u allen van harte uit voor deze ALV en de aansluitende feestelijke bijeenkomst.

U kunt zich aanmelden via OPG@grondbezit of deze link: Aanmelden voor OPG zomer ALV – FPG (grondbezit.nl)