OPG oproepen en mededelingen

Oproep: kosteloos bosbeheer onderhoud aan landgoederen

5 oktober 2023

Onlangs nam Herwin van Ee, bedrijfsleider van opleidingscentrum Groene Veluwe B.V., contact op met het OPG. Hij is op zoek naar landgoederen met bospercelen waar deelnemers van het opleidingscentrum onder begeleiding van Groene Veluwe B.V. bosbeheer werkzaamheden kunnen uitvoeren in het kader van training. De inzet van Groene Veluwe is kosteloos. Groene Veluwe B.V. heeft reeds ervaring met bosbeheer op landgoederen. De heer Van Ee kan u daarover meer informatie geven.

Mocht u zaagobjecten hebben op uw landgoed en ziet u mogelijkheden dat het opleidingscentrum daarin een rol kan hebben, dan kunt u contact opnemen met Herwin van Ee.

Hierbij treft u zijn contactgegevens:
Groene Veluwe B.V.
Tongerenseweg 116
8162 PP Epe

> www.groeneveluwe.nl