OPG Agendabericht

RCE Symposium Landschap Verbindt

25 juni 2024, 10:00
RCE, Smallepad 5, Amersfoort.

Op dinsdag 25 juni, van 10.00 tot 16.30 uur organiseert de Rijksdienst Cultureel Erfgoed in samenwerking met Staatsbosbeheer het symposium genaamd ‘Landschap Verbindt’.
Dit jaar is het thema: “Hoe we water en bodem sturend laten zijn voor de inrichting van ons land”. Keynote speaker is Joks Janssen. Ook wordt tijdens de bijeenkomst de Landschapstalentprijs uitgereikt.

Keynote Speaker: Joks Janssen
Joks Janssen is planoloog en werkzaam als senior adviseur-onderzoeker duurzame gebiedsontwikkeling bij Het PON & Telos. Daarnaast is hij als Professor of Practice verbonden aan Tilburg University en de Academische Werkplaats ‘(Be)sturen op brede welvaart’. In zijn huidige onderzoeks- en advieswerk concentreert Joks zich vooral op de vraag “Hoe beleid voor de fysieke leefomgeving kan bijdragen aan het versterken van de brede welvaart in regio’s”. Joks is betrokken geweest bij de totstandkoming van het advies “Geen water, geen later” van de commissie Droogte in de provincie Noord-Brabant.
U kunt dit symposium live of online bijwonen, dit kunt u aangeven bij het aanmelden.

Bekijk het programma en meld u aan op de website van de RCE.