OPG oproepen en mededelingen

Oproep: Laat uw stem als klimaatbestendig landgoed horen aan Waterschap Vechtstromen

5 juni 2024

Het waterschap Vechtstromen gaat in gesprek met haar ingezetenen. Dit is DE plek om de transitie van het watersysteem te voeden, de goede voorbeelden te delen en mensen mee te nemen in de noodzaak om het systeem om te vormen van Vergiet naar Spons, en het belang van particulier grondbezit in het buitengebied zichtbaar te maken.

Onder het motto “noaberschap verbindt” wil het bestuur in contact komen met haar ingezetenen.  De gesprekstafels zullen plaatsvinden tijdens gespreksavonden op drie verschillende locaties en allen inclusief een maaltijd:

  • Dinsdag 18 juni: Universiteit Twente, Horsttoren, VIP-zaal T1300, Drienerlolaan 5 in Enschede.
  • Dinsdag 2 juli: Erve Pezie, Bellinckhofsdwarsweg 3 in Almelo.
  • Woensdag 3 juli: Rioolwaterzuiveringsinstallatie Emmen, Dikkewijk Oostzijde 56 in Nieuw-Amsterdam.

Lees meer op de website van Vechtstromen of meld aan via dit formulier.